Wednesday, August 22, 2012

Bruschettad tomati, basiiliku ja küüslauguga


Minu järjekordne lemmik! Uskumatu, et nii lihtsatest ja tavalistest asjadest saab teha midagi niivõrd maitsvat. Ja seda kõike minimaalse ajakuluga. Küpsete tomatite magusus, basiiliku värskus ja küüslaugu pikantsus.. Krõbe sai selle all on veel lisaboonuseks. Geniaalne lihtsus!

2 saiaviilu
1 väike küüslauguküüs
3 keskmist tomatit
peotäis värsket basiilikut
natuke oliivõli
värskelt jahvatatud pipart
soola

Tükelda tomatid väikesteks kuubikuteks. Basiilik rebi parajateks tükkideks ja sega tomatite hulka.  Maitsesta pipra ja soolaga.

Kumuta ahi 200 kraadini. Pane saiaviilud ahjuplaadile ning nirista nende peale natuke oliivõli. Küpseta saiu ahjus ca 4-5 minutit, et need muutuks parajalt krõbedaks. Seejärel hõõru saiu pealt küüslauguküünega ning kata tomati- basiiliku salatiga.

No comments:

Post a Comment