Monday, May 28, 2012

Ürdivõi

Kuna eelmine postitus oli isetehtud ciabatta teemal, siis sobib siia võileivamäärde postitus väga hästi. Enne kui retsepti juurde asun, olgu mainitud, et antud retsepti juures võiks kasutada ikkagi päris võid, mitte taimsetest rasvadest võideid - nii tuleb oluliselt maitsvam ja konsistents on ka parem. 

100 g võid (toatemperatuuril)
värskeid maitsetaimi (tilli, rosmariini, basiilikut..)
natuke soola

Hakkida maitsetaimed hästi peenikeseks ja segada need toasooja võiga. Maitsestada soolaga. 

Teine variant - minul oli nuimikseriga kaasas selline väike blenderi taoline kopsik, mis on mõeldud toiduainete purustamiseks. Selles on ürdivõid väga mugav teha - paned sinna sisse võitükid (võivad ka külmad olla), hakkimata maitsetaimed ja soola ning pulseerid kõik segamini.






No comments:

Post a Comment