Thursday, June 28, 2012

Kapijäägid ehk Saksa kartulisalat

Külmkapi seisudega tutvudes selgus, et ega seal midagi erilist täna järel polegi - poeskäik alles homme ees ja tuleb hakkama saada sellega, mis olemas. Samas sellised nn kapitühjendused ongi vahel head - nii mõnigi kord avastan midagi uut ja huvitavat.



Salat:
u 1 kg koorega keedetud kartuleid
3 väiksemat punast sibulat
1 purk marineeritud kurki
400- 500 g vorsti, liha vms
peotäis värsket tilli

Kaste:
3 sl rapsiõli
2 sl oliivõli
1,5 tl valgeveini äädikat
1 tl soola
värskelt jahvatud pipart

Kastme jaoks segada kõik ained kokku ja jätta salati tükeldamise ajaks maitsestuma

Salati jaoks tükeldada kõik koostisosad endale sobivateks tükkideks.Valada peale valmis kaste ja segada kõik läbi. Vajadusel maitsestada veel soola või pipraga.

No comments:

Post a Comment