100 g ricottat
2,5 dl piima
1 muna
2 sl võid
2,5 dl odrajahu
1,5 dl nisujahu
0,5 tl söögisoodat
1 tl soola
1 tl suhkrut
2,5 dl piima
1 muna
2 sl võid
2,5 dl odrajahu
1,5 dl nisujahu
0,5 tl söögisoodat
1 tl soola
1 tl suhkrut
Vahustada ricotta, muna, suhkur ja sool. Lõpus lisada või ning vahustada veel. Seejärel valada hulka piim. Segada jahud soodaga ning lisada taignale. Taigen tuleb suhteliselt vedel. Valada see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning ajada lusikaga laiali u 1,5 - 2 cm paksuseks koogiks. Küpsetada ahju keskosas 175 kraadi juures 35 - 40 minutit.
Soojalt on kõige parem!
No comments:
Post a Comment