Sellele toidule minu poolt erilist eellugu polegi. Lihtne vaheldus tavapärasele riisile- makaronile- kartulile. Valmistasin chilli con carne ainetel.
3,5 dl punaseid läätsi
300 g hakkliha
3 tšillikauna
1 purk purustatud tomateid
3 küüslauguküünt
2 väiksemat sibulat
2 porgandit
3 - 4 klaasi vett
peotäis värsket basiilikut
pipart
soola
suhkrut
Pruunistada hakkliha tükeldatud sibulate ja purustatud küüslauguga. Segada hulka tomatikonserv ja keev vesi. Lisada läätsed ja hautada tasasel kuumusel 20 minutit. Seejärel puistata hulka peenikese riiviga riivitud porgandid ja tükeldatud tšillikaunad (eemaldada eelnevalt seemned) ning maitsestada soola, pipra ja natukese suhkruga. Hautada veel 5 - 10 minutit kuni läätsed on täielikult pehmed. Lõpus lisada hakitud basiilik.
No comments:
Post a Comment