Söögitegemise kunst
Retseptid A - Z
A
Ahjubanaanid
Azuu
B
Beseekook sidruni- kohupiimakreemi ja marjadega
Boeuf Bourguignon a'la Julia Child
Bruschettad tomati, basiiliku ja küüslauguga
C
Caesari
mõjutustega roheline salat lõhega
Chilli con Carne Kata moodi
Ciabatta (eeltaignaga variant)
Ciabatta rukkijahuga
Crème brûlée maasika- mündisalsaga
Croquembouche
H
Hakklihaga täidetud pannkoogid
Hiina kapsaga kapsarullid
K
Kaja kohupiimakook
Kanawrap (külm)
Karjuse pirukas ehk Shepherd's Pie
Kartulikotletid
Kohupiimatäidisega tuuletaskud
Kukeseene- suvikõrvitsa püreesupp
L
Leivasupp
Lillkapsa püreesupp
Läätsepada
M
Maasikaliköör
Maasika- mündisalsa
Manhattani toorjuustukook
Meekook
Melonismuuti
O
Osso Bucco
P
Pangesalat
Pasha
Pasta carbonara
Pasta suitsukana, ananassi ja päikesekuivatatud tomatitega
Pavlova kohupiimakreemi ja murakatega
Pavlova laimikreemi ja marjadega
R
Ricotta- forelli täidisega ravioolid
Ricotta- odrajahu karask
Rännumees peekoni, muna ja pihviga
S
Saksa kartulisalat
Smuuti
Smuuti (meloni)
Suitsukalasalat kauboikartulitega ja vutimunad hollandi kastmega
T
Tarte Tatin
Tomatisupp
Tuuletaskud (kohupiimatäidisega)
Tšillimoos
V
Võileivatort
Värskekapsa supp selleriga
Vürtsikas kanawrap (külm)
Vürtsikas läätsepada
Õ
Õllemarinaadis sealiha
Ü
Ürdivõi
No comments:
Post a Comment
Home
Subscribe to:
Posts (Atom)
No comments:
Post a Comment